Blog Hits

July 16, 2011

:: mereka yang popular di alam maya ::

Assalamualaikum~

i love music....

waktu lepas matrix dulu hidup sungguh membosankan....tunggu result matrix...tunggu result upu....

on9 lah tempat aku menghilangkan kebosanan...especially facebook....sampaikan aku bosan dengan facebook....oleh itu, aku add sape saje yang ade kat PEOPLE YOU MAY KNOW kat facebook tu....

dan...aku terjumpa AINAN TASNEEM....

mule2 ternampak video AINAN with her guitar cover macam2 lagu....1st time dengar terus suke....sampai la sekarang ni dah buat lagu sendiri....nice la AINAN....dan aku suka pendirian dia yang tak nak jadi artis bila ditanya...doctor wannabe la katakan...cayalah!! (^^)v study lagi kan? kan?

AKU SUKA DIA - AINAN TASNEEM

ok...
bile cuti semester 1 (universiti) aku terjumpa pulak NAJWA LATIF....aku follow NAJWA sampai la dah ade lagu sendiri and sekarang ni aku dengar khabar dah masuk pun tv...huih~ 

NAJWA LATIF - CARTA HATI


CINTA MUKA BUKU - NAJWA LATIF

then, 
cuti sem ni lak terjumpa si kembar sweet ni...ATIKAH & ATIRAH NORDDIN
ni tak yah tanye nak jadi artis ke tak...study pun jurusan music kan...SUARA UNIK

ATIKAH & ATIRAH NORDDIN - TERCIPTA CORETAN


ATIKAH & ATIRAH NORDDIN - DALAM HATI

ada lagi 1..tapi tak jumpe video tu..dalam facebook diorang ade...kalo berminat carikla Atikah & Atikah Norddin...lagu PELIK AKU...lagu ni memang sweet la....

cuti sem 3 nanti sape lak yang aku akan jumpe kan..hahaha (^^)v

i just love to see GIRL-WITH-GUITAR...dunnoe why..

apepun..study jangan abaikan ye adik-adik....

2 comments:

myra yusreena said...

haa..tak lame ag jumpe myrayus-with-guitar plak..wahaha

syafiqahatta said...

haha...nanti aku wat entry sal ko lak...hehe

Followers