Blog Hits

August 19, 2011

: aku suka menari tapi menari itu haram :

: Assalamualaikum :

selamat hari Jumaat uolls! (^^)v *muka 'ceria' tak bangun sahor pagi tadi*

kalerpul ulikmayang's perasan princess

yg pink itu daku. sukanun 2011

mekap tebal boleh tutup bigik2 jerawat. walaupun dari dekat. *kagum sebentar dengan non-genuine beauty ciptaan manusia*

"aku suka menari tapi menari itu haram"
nak ilmu lebih? bace sini

aku suka j0in persembahan tarian dari sekolah rendah lagi. suka suka nak j0in. selain dari minat, boleh gak aku mencapap! *eh! [kening berkerut].muka tak bley blah*. haha. takde la. aku memang suka menari. nak slim & healthy. aku takde 'jodoh' dengan sukan/sport. kalo dudok sesaja takde aktiviti sampingan makin mantop la hips aku nanti. tidak! kehkeh.

mawaddah cakap. . .
"dancing can reduce stress, increase energy, improve strength, increase muscle tone and coordination, lower ur risk of coronary heart disease, decrease blood pressure, help u manage ur weight, strengthen the b0nes of ur legs and hips"
so, jom lah menari. tapi menari itu HARAM.

bukan haram tak boleh buat langsung mokcik. boleh, tapi bukan depan orang yang tak sepatutnya.

"so, lepas ni aku nak quit dari join kelab persadatari umt. (Syafiqa Hatta,2011)"
 sekian. kbai!

p/s: lepas ni nak menari dengan kucing2 n chicken2 aku je la. 

wassalam~

5 comments:

cik ery said...

alaa.pas ney tak dpt lah tgk piqa nari2 dh :(

syafiqahatta said...

huuu~ =( tepaksa aku tgglkn. . .xpe. . .lps ni kite menari kite2 je...hehek~

myra yusreena said...

jomm! aja aja piqa! nk blja menari gak..kite2 pown xpela..hihi

syafiqahatta said...

marilah bergoyang...har3x. . .jom aku aja poco2...kehkeh >,<

ojousara said...

hi,sy pon suka dance,,awk suka type dance apa?

Followers