Blog Hits

September 5, 2011

Raya Dah Habis. Rumah Pun Sunyi.

Assalamualaikum.

masih dalam mood raye. selamat hari raya to members who read this p0st. (^^)

raya tahun ni meriah and best sangat bagi aku. all of my siblings celebrate raya in Kuching. my nephews too. tapi hari ni sume pon dah balek, tinggal la aku, mama, bapak and adek je. bile tetibe sunyi aku pon rasa nak nangis. T.T #feelingalone

bapak pun nampak sedih. jarang sume anak anak dia balek raya tau. tahun ni je sume dapat balik raya.

and satu lagi yang buat aku sedih. CORNFLAKES MADU! aku carik kau kat sumer rumah yang aku pegi tau. nape satu rumah je yang ade? huhuk~ T.T benci.

ni je yang ade. T.T

mentang mentang aku tak sempat nak blaja buat sume pon tak sempat buat. #apekah? =__=' kesian aku tak dapat makan banyak banyak banyak konpleks madu. taun lepas je aku jumpe banyak konpleks madu. satu balang tu aku habeskan. hehehehehe (^^)v

dah. that's all. aku nak tengok siti nyanyi. kbai.

wassalam.

No comments:

Followers