Blog Hits

October 22, 2011

My Lucky Number

Assalamualaikum.

hye uols uols yang tengah sibuk carik carik plankton sampai nak juling mata. hihiks~ *mo0d sedang naughty naughty sebab melarikan diri daripada pemeriksaan asrama then pecut ke lab heuheu >,<*

hari ni dalam sejarah. aku dah belajar cara nak printscreen hehe. #macam lah orang lain tak tahu buat =__='

tapi aku tetap nak bagitahu. semata mata nak printscreen gambo ni lah ha

credit to CIK ERY

ni. nampak tak kat atas tuh? nombor bertuah aku. hehehe. tarikh keramat seorang ibu yang bernama NORAINI BASRI yang telah melahirkan seorang anak  yang bernama NURUL SYAFIQA ke dunia nan penoh pancaroba ni pada pukul 3 petang 17 Januari 1991 wah wah panjangnye ayat >,<

ALHAMDULILLAH, TERIMA KASIH MAMA.

<luv u with all my heart>

dah, tu je nak cakap. kbai.

thanx for reading this entry senyum =) tak perlu kata apa apa

2 comments:

cik ery said...

same2.ekekek

myra yusreena said...

eleyhhhh sejuta kali!! hahaha >.<

Followers