Blog Hits

November 15, 2011

Dugaan Dari Langit

Assalamualaikum

hello there yang tengah panic mcm cacing kepanasan kene siram ngan garam sebab tarikh presentation field trip ade lagi kurang dua minggu dari sekarang tapi tak siap lagi di sane *oh well, i feel more energetic after i manage to watch a movie last night and slept at 3 am and miss my mangrove class at 8 am this morning hewhew* >,<

hahah! *nak gelak dulu*

cabaran after cuti
  • baru dapat tahu yang ade satu step in analysing heavy metals kitorang tetinggal
  • bila tertinggal maka data tak valid
  • bila tak valid maka tak boleh buat graph
  • bila tak buat graph maka tak boleh nak study result
  • bila tak study result maka tak boleh nak compare data dengan yang sedia ada
  • bila tak dapat compare maka 60% from the overall slide presentation tak boleh nak siap
  • bila tak siap mula la panic tak tentu arah sebab Dr Siti nak tengok khamis ni
  • bila Dr Siti nak tengok tapi tak siap lagi maka cair la tahi telinga kena marah
 T_T sobs.

inilah yang dikatakan dugaan yang datang dari langit

nice bukan?

hadapi dengan senyuman. Dr Siti. i'm soooo sorry. kbai.

3 comments:

haslinda said...

cool piqa... bukan salah korg pun kan... hope dr siti memahami la... insyaAllah sempat korg siapkan dlm masa dua minggu ni... :)

Satu Langkah said...

chayok3!!! :)

syafiqahatta said...

huuhuu...i hope so T_T time kaseh bg semangat =)

Followers