Blog Hits

November 4, 2011

Lollipop

Assalamualaikum

hye uolls yang tengah dudok dalam bas balik cuti tuh! *mood: hari ni hari yang penuh dengan kepenatan =_=*

lollipop? what lollipop?


seblom tuh, mari tengok gamba!

 
cak! saye tengah snap gamba awak! *ew ew! awak?*

 wu wu musim salji dah tiba kat Terengganu
. *salji lah sangat*

 
salji salji salji
musim 'salji' wajib bawak payung kemana saje anda pergi. jangan terpedaya! kena ingat phrase yang berbunyi *ku sangkakan panas hingga ke petang rupanya hujan di petang hari hew hew >,< *

hah! lihat! comel tak rangka tulang yang kitorang dah siapkan. (cc: cik ery)
ingat senang nak buat? huh! memerlukan kemahiran yang kukuh dan keimanan serta kesabaran yang teguh. sebab kadang kadang bukan tulang yang tercantum. jari anda yang melekat terkena 'gam 3 second'. =__='
let me introduce u eh eh macam nak menyanyi pulak.
mari aku kenalkan ikang nih.
common name: ikan jebong/ikan ayam
English name: Triggerfish
scientific name: Abalistes stellatus
lepas buat eksperimen iktiofisiologi, baru aku tahu yang triggerfish boleh dimakan. rase macam ayam. tapi aku tak pernah lak tengok mak aku beli. huhu

 

comel kan? tapi bukan aku punye. nemo and nisa yang punye. housemate merangkap cosmet mereka yang bagi. cosmet mereka cosmet ku jua

eh eh macam same tapi tak serupa. kebetulan. tudung hitam, tshirt hitam, inner pon same. jadi, kamera tepon lah yang menjadi mangsa. hehehehehehehhehe *gelak panjang*
ini member saye. nak introduce ni lak
common name: Aine
English name: human
scientific name: Homo sapien
hehehehehehehehehehehe



MIKA - LOLLIPOP

sucking too hard on your lollipop or love's gonna get u down

dah. tu je nak cakap pasal lollipop. hehe (^^)v 

kbai. thanx for reading this entry =)

2 comments:

Satu Langkah said...

yey!!
ak yg first komen!!! XD

cik ery said...

hewhewhew..



comel ikan jebong awak.ngehngeh




btw.dh smpai rumah.hikhik

Followers