Blog Hits

November 19, 2011

The 'Tak-tahu-nak-letak-tajok-ape' Post

Assalamualaikum

hello there *mood: entah lerr, takde mood menarik nak dikongsi =__='soo, bace je la ape yang tertaip. taknak bace sile tekan tande 'x' berwarna merah di sudut kanan atas scrin lappy anda. terima kasih*

hujan hujan hujan hujan hujan hujan hujan
Alhamdulillah
i prefer cool rather than hot

satu rahmat Tuhan yang turun dari langit. tanah yang kering kontang menjadi subur. every living things on the Earth feel refresh. lopak air disane sini. kuku biru sejok tak hengat. duduk bilik tingkat 5 terase macam ade aircond pule. bak kate pepatah 'tak bermastautin dalam library UMT pun boleh beku apetah lagi dalam library'

musim salju di Terengganu. *view from my ade-aircond room* u see u see, the rintik rintik hujan
sejuk woo. tapi takpe, persediaan nak dudok Australia satu hari nanti. eh, kejap. Australia ade salji ke?

musim salju. musim yang paling susah nak bangun pagi. bila lappy menjadi 'kawan baik' dunia akhirat mate and badan pon jadi penat. plus, bosan! pffft banyak kali. oleh itu, 'sayang' baru, Hatiku di Harajuku, my mp3 and katil menjadi penawar hati yang lara.

bila rasa bersalah sebab tak buat esaimen tapi dengan selamba baca novel sambil goyang goyang kaki. encik lappy kembali menjadi peneman setia hidup dunia akhirat. =__=' tak boleh la. terasa macam diperhatikan. terasa macam ada mata-mata yang nak cek aku buat esaimen ke tak. huuu~ macam cerita thriller pule~

oh heavy metals! keranamu hari hari aku tido pukul 3. ade satu hari tu aku tak tido langsung. who do you think u are? running round leaving scars.

 maka Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah menjadi rumah kedua. setiap malam pergi library.
semuanya keranamu, heavy metals

ditemani rakan rakan seperjuangan yang pemalu. sorok belakang lappy. >,< bohoho *gelak tertahan tahan sebab tengah berade di khalayak ramai sekarang*

hari hari lab. hari hari lab. lepas tu hari hari report, hari hari report.

asyik asyik identify species. 

keranamu lagi heavy metals. encik excel juge menjadi 'besfren forever' dahku.

kira je salah, kira je salah.
sebab tu la aritu aku makan milo. i repeat. makan milo bukan minum milo.
sebab takde kit kat.
nak kurangkan stress.
takut jadi gila.
semuanya keranamu heavy metals!
T_T
tsk... tsk...

hari hari melukis, hari hari melukis. ni kelas pendidikan seni ke hape?

OMG! tensi! tensi! tensi!
can somebody spon me a trip to Australia? tolong la tolong la. tolong la.
kalo ade sile pm saye segera.
a.s.a.p.

thanx for reading my sadis story. kbai!

6 comments:

myra yusreena said...

hukhuk sadisnyee piqaa..saba yepp..haha

cik ery said...

aishhh..cne boleh ad gmbq i ney?hihi

syafiqahatta said...

myra: aku tengah besao ni ha =_='

syafiqahatta said...

cik ery: jeng3x! aku curik gambo ko ni. hehu (^^)v

Satu Langkah said...

eh2, gmbar ak pn ade jgk la
hik3
jom3
ak sponsor g pntai tok jembal
haha

syafiqahatta said...

cpot: tok jembal je??????????? =__='

Followers