Blog Hits

March 15, 2012

Nourish Your Skin With Johnson's Baby Milk Bath

Assalamualaikum =)

Hello there! Nak kulit cantek lembut bak newborn baby tapi malas nak apply lotion yang suka nak melekit lekit ew ew? Busy? Takde mase nak maintain rutin harian jage kulit bagai? Samala situasi ngan aku. :/ Aku ialah seorang perempuan yang tak gemar nak pakai lotion yang suka-nak-melekit-ew-ew. Takde de nak duduk apply lotion satu badan lepas mandi macam dalam iklan tibi tu. Leceh kot. Tapi demand nak kulit cantek-cerah-berseri-bak-baby-baru-lahir. Hehu. (^^)v

Ini solution nyer:

Johnson's Baby Milk Bath. No more tears.
Double nourishment. Help make skin smooth and fair.

Kenapa aku tiba-tiba nak cerita pasal milk bath ni? =..= *kembang kembang hidung*

Sebabkan, milk bath ni ade aroma yang sangat menyenangkan kepala hotak yang mereng. Setelah sehari hari korang berhadapan dengan bermacam macam peel (sebutan pe-el, bukan pil. Kupas ke?) manusia sekeliling, moleklah kirenye korang manja manjakan kulit and sense anda demi mengekalkan tahap kemerengan pada level yang normal. Under safety level gitu! Almaklumlah, orang sekeliling kite ni ade yang menyenangkan hati, ade yang sedap mata memandang, ade yang sweet like my MiKA *love you muah muah*, tak kurang jugak ade yang macam b***h, ade yang macam haram, ade yang BS. If you fail to maintain low stress level, maka meletuslah gunung berapi.

Apart from making your skin smooth (terbukti lembut), it makes your skin looks fairer (hanya terbukti kulit jadi lebih cerah bila anak anak buah tersayang muah muah and their mommy pakai. sobs Y_Y adekah saye putri yang ditukar? Mama, jom buat DNA test!). Drama sangat.

Besides, korang boleh jimat jimat duit untuk beli lotion. Pakai je milk bath ni, sure rase macam tak payah nak apply lotion-melekit-lekit-ew-ew bagai. Berjamjam jugak duk lam toilet sebab sayang nak bilas sebab aroma die sedap sangat. Nak kesan lebih cepat? Sila lah mandi lama-lama. wuwu. Per-seth-tan-kan orang orang yang tunggu kat luar. Die tau ape? Kite yang stress bukan dia. HAHA!

Dah. Pegi beli kat Mydin or Giant yang berdekatan. At least korang ade solution yang lebih baik untuk hilangkan stress daripada committed suicide. Bye.

1 comment:

Satu Langkah said...

naseb baek la ak nh slalu mnyenangkn aty kn :D
haha

Followers