Blog Hits

April 6, 2012

Dinner 2012: Stars Back To School

Assalamualaikum =)

Hello beautiful people of the worldz zah! Guwa mahu cerita pasal ini the story mory.

Jeng jeng jeng....

the makan malam the seribu bintang ne

Bertemakan tema yang aneh, I don't know what to wear at the beginning. Damn, seriously no idea. =_='



So, aku pakai ape je yang ade dalam wardrobe aku. Hmmmm. Dan juge wardrobe orang lain. Kihkih >,< Only the electric blue shawl tu je yang baru. And aku pun tak tau macam mane aku boley beli shawl sebegitu rupe =..=



Actually makanan sedap giler kot. Aku je tak mampu nak telan sebab nervous. HuHuk. Terase sangat rugi rugi dan rugi. T_T Sebab tak makan banyak. Tsk. Tapi kenapa nervous ye?? Hehu

the ade-cendol-nyamsnyams delightful dessert
Tak lalu makan. Aku tibai dessert yang peh sedap ni. Sedap gila kot. Seharusnya aku bawak tupperware untuk tapau lain kali sebab encik dan puan waitres sebok je nak amek pinggan aku padahal aku tak habis makan lagi. Protokol sangat. *booowringg~ 

the finalist King: Siva, the Fashion Icon: Hawa J, the finalist Queen, the Queen, the President, the King, the Fashion Icon: Syuk and the Pengarah Dinner

mungkin aku tengah tahan jantung dari tercabut keluar waktu ni
Umpph~ sebab ni la aku tak lalu nak makan. Dah lame tak involve persembahan persembahan ni. Seronok sangat!

the Faisal, the Azie and the selempang Fashion Icon Hawa J

the Cik Ery, the Nemo, the Nisa and the Aine

the Angah, the Iezza, the Ekin, the Aine lagi and the Fithrie

the Door Gift with flowers from 1st year, the Cik Ery lagi and the Faisal lagi
the Kak Nik, the Azie lagi and the Asma
Nasyid katenye
Lepas isi perut haruslah isi memory card camera. Kuikui.

the 3rd year

the 2nd year

the 1st year

the year year
Waktu ni aku malas nak menyibukkan diri kat sini. Aku dok ratah kerabu daging yang tak habis kat meja tadi. Sedap pulak. Tak sempat nak ambik gamba. Tapi ye ke name die kerabu daging? Huhu menyesal tak makan banyak T_T


Maka dengan itu, habisla sudah story the mory aku. Hehe. Sekian. Bye bye.

**********************************************************************************

Well, aku baru je habis tengok cerita One Litre of Tears tadi. Siyes guwa cakap, air mate keluar berliter liter bila tengok cerita ni.


Korang pun pergila tengok cerita ni. Aku dah ulang tiga kali tengok, tiga kali gak aku nangis. Tsk. Tak rugi tengok citer ni. This story really teach me to not giving up in whatever I like to do even though it is impossible to. Selain hero dia sweet (tapi MiKA saye lagi sweet), doctor pulak hensem, kita boley tengok macam mane Aya-san ni berusaha bertahan untuk 10 tahun sebelum dia mati disebabkan penyakit Spinocerebellar Degeneration disease. Penyakit di mana otak dan nervous system tak boleh berfungsi dengan baik and lama kelamaan menyebabkan kesukaran untuk bergerak, makan, bercakap and banyak lagi. Tengokla wey, baru lah tahu macam mane nak menghargai kehidupan. Banyak yang Aya-san ni nak buat tapi dia tak boleh nak buat. Sedih sangat wey. Sobs. T_T

And cuti mid-sem aku dah start tapi aku tak balik lagi. T_T sobs. Flight aku Sabtu pagi. Tak sabar nak jumpe cik baby Raudhah! Apepun, happy holiday! Selamat bercuti dan menyucikan hati. (^^)v

Adios. 

3 comments:

myra yusreena said...

eh cik mirayus mane?xdek pown?hahaha

syafiqahatta said...

ha'a la..aku lupe nak masokkan gmba ko..kuikui >,<

Satu Langkah said...

waaaa
gmba ak ade 2
hik3

Followers