Blog Hits

September 14, 2012

Love Aloe Vera Scent Pretty Much!

Assalamualaikum =)

Actually, tengah rehat jap dari buat assignment. Gigih kann? 1st week dah ada assignment. Normal kalau buat assignment sure bosan punya. Lain la kalo tengok movie hihi. Then, tiba tiba tangan rasa kering so aku pun apply la lotion sikit kasi moisturize forever and everrrsss... Lepas apply lotion jemari jemari dok bersusun kat hidung sebab bau dia sedap gilo.



Yup! I love it! I love it!

That one scent which makes me feel calmer...

Sebenarnya tak minat pun lotion. Pakai setakat nak kasi kulit lembab je. Untuk orang yang kurang berdisiplin macam aku takde derr nak pakai hari hari. Leceh, tahu?


sumber: mokcik gelgel

And even to drink them.. for me, the taste of aloe vera is really nyamss and refreshing..



Pandadun loves it too... :D

Oh and meet my new buddies...

treng teng teng

peh! gamba nak epic.

The Red Kittitun & Purrpel



...and they will live happily ever after...

**********************************************************************

Haish~ selalu sangat membelogging sejak balik Ganu Tittew ni. Nak kata stress tak pun.

Till we meet again

Wassalam.
Sicnerely,
Jenn

2 comments:

cik ery said...

hehehe.rajin bebeno roomate ku ney berbelog..nk harap aku hampeh.haha.bape kurun dah aku tinggalkan belog cik ery tu muahaha

Jenn Syafiqa said...

tak rajin pun wey. haha bosan kott.. =..=

Followers