Blog Hits

September 22, 2012

That Fascinating Scenery

Assalamualaikum =)

Ok, aku pening sikit tengok blogspot interface yang baru ni =..=' everything seems so strange.. weuweu

Haritu, aku ngan 4 orang classmates aku menjelajah bandar Kuala Terengganu carik peta Terengganu untuk FYP. Tempat yang kitorang nak pegi ni adalah Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia kat Wisma Persekutuan. We have no idea where is that place. Berbekalkan seorang anak jati Terengganu, Kelantan, Perak, Penang and Sarawak, at last, tengahari tu dapat jugak carik tempat tu setelah pusing bangunan wisma tu 2 kali carik parking. =_='

Sampai sampai je dah pukul 1. Waktu rehat. Then, kami kami ni pegi la solat dulu...

And.. dekat lift tu ade tingkap besar yang membolehkan kita menengok scene yang cantik macam ni...

fascinating scenery

Nampak tak laut hujung sana? Ni kat tingkat 9 Wisma Persekutuan. Dari tingkap ni nak main flying fox pun syok! :D

Oh and satu benda nak bagitau. Pekerja pekerja kat sini bila sampai waktu solat diorang solat berjemaah tau. Aku tak pernah lagi tengok tempat lain macam ni. (maksud aku, ofis ofis kerajaan kat tempat lain) Surau dia luas and selesa. Bagus kann?

Till then,

Wassalam
Sincerely,
Jenn

2 comments:

cik ery said...

eee mcm kenal lah tmpt ney akak.tp ktne ye?adek lpe lah.hahaha

Jenn Syafiqa said...

@cikery:

eleh eleh eleh... poyos :D

Followers