31 May 2013

Sikit Hari Lagi

Assalamualaikum :)

Nyah sekalian!



Semalam ialah hari yang bersejarah di mana aku telah pun berjaya mangharungi presentation FYP! Alhamdulillah.
And I'm a happy kid now :')

Ada lagi tinggal 2 tanggungjawab and perjuangan yang belum selesai. Final Exam and Latihan Industri.
Dan blah je dari UMT nanti, I have a mission to be accomplished! Herherher Tak sabar nak selesaikan misi yang menentukan hidup and mati ni.

I gotta go. Waima aku sedar my 1st paper is on 3rd June iaitu Paper Alam Sekitar dan Manusia, tapi dari pagi tadi tak baca apa apa lagi. Justeru, permisi. But before that...

Nah! Gambar si Juna gedik. Hiks!


I'm cute and I know it :3 - Juna


Wassalam

22 May 2013

The Spikey Juna :3

Assalamualaikum

Dah lama tak update. Busy dengan hal dunia.
 Whatever it is, final draft thesis dah settle. Therefore, saja lah nak update malam ni even mata dah melekat lekat bagai ada gam. Tadi orang kedai tu letak ubat tidur kot dalam roti canai aku. Hahah *lame joke*

Alkisahnya, pada satu hari...


Bertemulah jodoh dengan si tecik ni. Sopan je tidur. Baik sangat.


Nama diberi Arjuna Bakti. Nama panjang dia Juna. :3


Haritu dia sakit. Sakit matacirit and flu. Comot sangat. Bawak la pergi jumpa Dr Lee Lai Hsiang kat Klinik Veterinar Haiwanku, Batu Buruk. Alhamdulillah dah sihat :)

Bila sakit manja kemain. Bila sihat.. nauzubillah!

Suka kacau Aunty Lofa dia tidur
Suka 'tolong' Aunty Iza dia buat thesis
Suka kejar kaki kita
Perut boroi walaupun bagi makan tak banyak pun
Suka excited sekor sekor
Suka sepahkan cage dia bila kita tak bagi dia main kat luar lebih dari 3 jam (protes)
Suka main terkam muka

Gambar Juna sihat and perut boroi dia takde dalam simpanan sendiri nak upload.

Hah that's all about The Spikey Juna

Cau! Gua nak tidur..

Wassalam
With love,
Jenn

p/s: perangai dengki kat orang tu memang buruk, tapi perangai menghasut orang lagi buruk

3 May 2013

5 Beautiful Places I Have Always Wanted To Go

Assalamualaikum :)


Mekah
To visit Allah's house


France
Eiffel tower


Japan
Cherry blossom


Great Barrier Reef
Snorkeling and diving


Niagara Falls
To commit suicide ekh ekh ekh

Suddenly wanted to blog about this. And it's May already. I have final draft thesis to submit on 19th, EIA presentation on 13rd and FYP presentation on 29th-30th.

Till then, so long and good bye :)

Wassalam
With love,
Jenn