Blog Hits

May 31, 2013

Sikit Hari Lagi

Assalamualaikum :)

Nyah sekalian!



Semalam ialah hari yang bersejarah di mana aku telah pun berjaya mangharungi presentation FYP! Alhamdulillah.
And I'm a happy kid now :')

Ada lagi tinggal 2 tanggungjawab and perjuangan yang belum selesai. Final Exam and Latihan Industri.
Dan blah je dari UMT nanti, I have a mission to be accomplished! Herherher Tak sabar nak selesaikan misi yang menentukan hidup and mati ni.

I gotta go. Waima aku sedar my 1st paper is on 3rd June iaitu Paper Alam Sekitar dan Manusia, tapi dari pagi tadi tak baca apa apa lagi. Justeru, permisi. But before that...

Nah! Gambar si Juna gedik. Hiks!


I'm cute and I know it :3 - Juna


Wassalam

No comments:

Followers