Blog Hits

May 22, 2013

The Spikey Juna :3

Assalamualaikum

Dah lama tak update. Busy dengan hal dunia.
 Whatever it is, final draft thesis dah settle. Therefore, saja lah nak update malam ni even mata dah melekat lekat bagai ada gam. Tadi orang kedai tu letak ubat tidur kot dalam roti canai aku. Hahah *lame joke*

Alkisahnya, pada satu hari...


Bertemulah jodoh dengan si tecik ni. Sopan je tidur. Baik sangat.


Nama diberi Arjuna Bakti. Nama panjang dia Juna. :3


Haritu dia sakit. Sakit matacirit and flu. Comot sangat. Bawak la pergi jumpa Dr Lee Lai Hsiang kat Klinik Veterinar Haiwanku, Batu Buruk. Alhamdulillah dah sihat :)

Bila sakit manja kemain. Bila sihat.. nauzubillah!

Suka kacau Aunty Lofa dia tidur
Suka 'tolong' Aunty Iza dia buat thesis
Suka kejar kaki kita
Perut boroi walaupun bagi makan tak banyak pun
Suka excited sekor sekor
Suka sepahkan cage dia bila kita tak bagi dia main kat luar lebih dari 3 jam (protes)
Suka main terkam muka

Gambar Juna sihat and perut boroi dia takde dalam simpanan sendiri nak upload.

Hah that's all about The Spikey Juna

Cau! Gua nak tidur..

Wassalam
With love,
Jenn

p/s: perangai dengki kat orang tu memang buruk, tapi perangai menghasut orang lagi buruk

No comments:

Followers