Blog Hits

January 29, 2014

Sweetened Up Your Day with Cheezylicious Marie Layer by Shugarholic Cakes & Dessert!

Assalamualaikum :)

Aku melalui hari hari yang agak pahit sejak 2 3 harini. Biasalah tu. Budak baru nak hidup. Kalau dulu time study hari hari yang hectic. Time dah kerja ni kita tukar pahit.

Kenapa?

Sebab.. hari hari yang pahit boleh tukar jadi sweet. Macam dark chocolate. Mula mula masuk mulut rasa pahit pastu lama lama manis.

Kan?
Siapa yang suka makan dark chocolate tu tahu la kot.

Ceritanya.. aku selsema 2 3 hari ni. Nak makan nasik pun tak ada napsu. Jadi aku makan la dessert kat kedai makan dekat dekat dengan tempat kerja aku ni.

Saja nak promote. Benda sedap kena promote. Hikhik. Memang sedap la Cheezylicious Marie Layer ni. Really sweetened up my yesterday.

Cheese sedap. Marie layer tu sedap. Tak macam buat dari biskut Marie pun. Lembut je. Likey like! ^^

What are you waiting for? Go grab one! Pegi like Fb (Shugarholic) kalau nak tahu lebih lanjut and order. I boleh jalan je beli. Hehe.

Happy trying!

Pastry is one of the most favourite thing in the world.

Agree? :)

Sincerely,
Jenn

Wassalam.

2 comments:

Maza Asma Mustaffa said...

Thank You for give a good comment our Cheezylicious Marie Layer..

Thanks you for continuous support on Shugarholic Cake Republic

The Founder
ShugarHolic Cake Republic

Nurul Syafiqa said...

Welcome, The Founder of ShugarHolic Cake Republic! :)

Didnt expect your kind visit here ♥ buatlah kek yang sedap2 lagi :3

Followers