Blog Hits

September 29, 2014

Jenn's Favourite Thingy: Hello Kitty Cookies by 3 Sekawan

Assalamualaikum :)

Dulu, aku cari orang yang pandai buat biskut bentuk kucing. Tak kisahla bagaimana rupanya. Asalkan kucing.

Sekarang, dah jumpa :D Hello Kitty Cookies by 3 sekawan. I think sekawan. Tak pun adik beradik or cousins.

Browse instagram @hellokitty_cookies untuk tempahan.


Haaa cookies sebesar ini. Sangat sedap dimakan dengan hot drinks di petang hari yang damai.


Merang turut excited tengok cookies comel ni.


Oleh sebab dia bentuk kucing, aku jadikan dia kudapan untuk client client yang sedang menunggu giliran di klinik haiwan tempat aku kerja.

Almaklumlah, nak cek seekor kucing pun Doktor dah ambil masa setengah jam. Segala penerangan yang perlu diberikan kepada client dijelaskan satu persatu agar mereka faham. InsyaAllah.

Nanti nak order lagi dengan @hellokitty_cookies. Kali ni nak order chocolate flavour sekali. Khas untuk pengunjung Honey Vets.

Wassalam,
Jenn.

No comments:

Followers