Blog Hits

May 16, 2015

Honey Cat Hotel & Boutique: Cat Face Coin Purse #Restock

Assalamualaikum :)

Nak announce bahawa Honey Cats Boutique dah restock coin purse kucing! Sekarang dah ada design baru yang comel comel belaka.

A cat person like me mesti excited sangat sangat kalau dapat kumpul benda benda begini :D

Presenting....

Coin Purse Merang

Coin purse Persian

Coin purse Ipin

Coin purse Brown

Coin purse Blue

Coin purse Pure

Coin purse Upin

Setiap coin purse disertakan dengan tali pada zipnya. Dengan tali ni kita boleh gantungkan coin purse ni pada handbag kucing juga!

Handbag and Coin purse Gebu

Inilah contoh penggunaannya. Boleh letak syiling or kunci or something yang korang boleh senang nak capai. Tak perlu nak korek beg lagi.

Kalau nak sepasang boleh dapatkan design yang sama, atau mix and match pun boleh je. Item item ni sama ada ready stock atau preorder. Contact Honey Cats Boutique untuk dapatkannya.

Instagram: @honeycatsboutique
WhatsApp: 0179694817
Email: kekuchengenterprise@gmail.com



Beg kucing ini sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Tak kisah masih sekolah, dah masuk matrix, dah habis U, dah kerja, dah kawen, dah ada anak, dah ada cucu. Semua boleh.

Because..


Wassalam.


No comments:

Followers