Blog Hits

May 23, 2015

Honey Cat Hotel & Boutique: Handbag Cat Face #Restock & Pillow Cat Face #Preorder

Assalamualaikum :)

Hey, cat person! Let us catified ourselves with Handbag Cat Face from us!

Nak tahu apa yang specialnya tentang beg ni?

1. Materialnya tahan lasak. Berhujan berpanas, tak luntur warnanya
2. Jahitannya kemas, tidak mudah tertanggal
3. Comel sangat!

Handbag code 'Blue'

Handbag code 'Brown'

Handbag code 'Pure'

Handbag code 'Upin'
Ini antara design yang di restock. Ada lagi 4 design yang cecomels.


Design code:

a) Kino
b) Ipin
c) Merang
e) Gebu

InsyaAllah, handbag dan coin purse boleh dibeli secara berasingan mahupun pakej. Kalau nak tahu harganya, boleh contact kami di:

WhatsApp 0179694817
Email: kekuchengenterprise@gmail.com
Facebook: HONEY Cat Hotel & Boutique
Instagram @honeycatsboutique

Handbag dan coin purse ini bukan sahaja boleh digunakan secara personal untuk meng'catified'kan seorang cat person, malah jika ada Cat Hotel dan Cat Boarding yang mahu menghias premis pun boleh juga. Gantung kat dinding, mesti tampak lebih menarik :3

Haa ada lagi!



Sekarang, kami juga membuka preorder untuk bantal kucing yang comel ni!.Bukan sahaja bag, malah bantal pun boleh meng'catified'kan cat person di luar sana!

Bantal kucing ni pun sesuai sangat dijadikan perhiasan di cat hotel atau cat boarding kan? Nak dijadikan surprise gift pun a good idea isn't it?

Nak kami post kan  hadiah surprise juga ke? Hmm boleh contact kami ya :D

Donning Handbag code 'Gebu'
 
Wassalam.


2 comments:

cardbymyan said...

printed paperbag & sticker, utk doorgift etc... jom tgk blog kami :) cardbymyan.blogspot.com

Meletop Store said...

Wah... cantik nya... boleh bg kt anak yang gegurl ni... brp harga??

Beli produk kesihatan dapat bonus sekali/dua kali/tiga kali ganda?? Klik Sini

Followers