Blog Hits

August 18, 2015

Toyyiban Sushi, Bangi Gateway

Assalamualaikum :)

Bila kakak bagitau yang dekat Bangi Gateway ada sushi, terus aku pergi sebab dah lama mengidam nak makan sushi! Dan lebih excited nak try bila kakak bagitau yang kiosk sushi ni orang Melayu yang buat

Maka, bergigihlah aku ke Bangi Gateway bertemankan adik aku untuk mencuba :D Dekat dengan rumah. Kalau tak, sebelum ni nak makan sushi kena pergi jauh hukhuk.

Halal wa Toyyiban

Korang boleh usha Toyyiban Sushi dengan lebih lanjut di blog , facebook  dan juga instagram mereka ya! 

Honestly, my craving for sushi is satisfied here at Toyyiban Sushi. Memang takde kurangnya dengan sushi jenama lain.

Mix Sushi
For appetizer, kami order Mix Sushi. Ahai! Sedapnya cicah kicap masin and tabur sikit serbuk cili dia :3 

Sushi jagung, sushi udang, sushi seaweed, sushi tuna, sushi telur ikan dan juga sushi ketam. Every sushi is just nice. Sedap!

Salmon Teriyaki Bento
Yay my dinner! Lengkap semua nutrient cukup. Ada buah buahan, sayuran digoreng dengan tepung tempura, nasi and salmon teriyaki :D Yummy! Paling suka daun bayam goreng!

Korean Noodle
My bro's Korean Noodle. Sedap jugak! Macam maggie tapi sihat!

Fried Sushi
Fried Sushi for dessert haha. Banyaknya makan :3 Tuna fried sushi & cucumber fried sushi. 

Ini memang betul betul mengidam punya cerita. Konklusinya, memang berpuas hati dengan rasa Toyyiban Sushi. Harga pun berbaloi dan takla terlalu mahal. Next time nak pergi lagi kalau mengidam sushi.

Till then,
Wassalam.

2 comments:

Cik Yaya said...

salam..
woww sedapnyer makannnn//..^,^

Syafiqa said...

Sedap! :3

Followers