Blog Hits

November 22, 2015

School Holiday and Honey Cat Hotel, Bandar Baru Bangi

Assalamualaikum :)

Cuti sekolah dah start. Maka, ramailah yang nak hantar kucing untuk boarding. Alhamdulillah. Walaupun tak siap lagi seperti yang di plan, kami gunakan apa sahaja cara untuk sediakan cat boarding yang terbaik buat kucing anda.

(Doakan kami dapat buat cat hotel 5 stars cepat cepat ya)


Untuk sementara waktu, kami gunakan cage setinggi 5 tingkat.

Noted that we only use pine wood cat litter and also drinking fountain for our dearest customer. Pine wood litter lebih selamat digunakan, kurang toksik, jimat dan kurang bau. Boleh baca SINI untuk lebih info. 

Drinking fountains mempunyai pam didalamnya, yang memastikan air sentiasa mengalir. Di dalam bahagian drinking fountains juga terdapat penapis, yang boleh bantu menapis debu debu atau bulu bulu kucing sekaligus menjadikan air minuman lebih bersih.

Kami buka PREORDER untuk owner owner yang mahu beli Cat It Drinking Fountain ni. Siapa berminat? WhatsApp/Telegram +60179694817 ya.


Empat tingkat teratas kami letakkan kusyen untuk customer kami supaya mereka boleh fefeeling at home. Maksimum 4 ekor kucing sahaja dalam satu sangkar ni bagi memberi mereka lebih ruang untuk bergerak.

"Cats doesnt like crowds"

Setuju?


Ini wajah wajah customer kami yang tinggal bersama kami selama 7 malam, while their owner went to Melaka for holidays. Better say that you are sooooo happy while staying with us, Chico! (gambar kiri, bawah). Mihihik.

Kami hanya tempatkan kucing dari owner yang sama dalam satu sangkar. Tak campurkan dengan kucing owner lain. Tak boleh sama sekali. Main bersama pun tak boleh. 

Syarat dan peraturan kami agak strict dimana kami wajibkan pemberian ubat kutu, vaksinasi dan juga kami hanya menerima kucing yang TELAH dimandulkan. Dan WAJIB bawa kad vaksin.

Bukan kerek, tapi untuk kebaikan customer kami. Dan kami wajibkan pemeriksaan oleh doktor di HoneyVets sebelum mendaftar masuk ke hotel kami.  

Bagi yang belum tahu, kami bertempat di alamat baru:

No 3, Jalan 3/56, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan.

Google Maps:

HoneyVets
atau
HONEY Cat Hotel & Boutique

Swarm App:

Honey Cat House
atau
Honey Cat Hotel

Waze:

Orang Tesco kata, takde dalam Waze. Hahah.

Landmark:

Klinik Kesihatan Bangi


Sebelum terlupa, new item iaitu Cat Tote Bag will be available soon at @honeycatsboutique !

Swarm App: Honey Cats Boutique

Nak PREORDER? Boleh sangat.

WhatsApp/Telegram +60179694817 ya

Till then,

Wassalam.
Jenn.

No comments:

Followers