Blog Hits

January 7, 2016

Hello From The Outside

Assalamualaikum :')

Alhamdulillah, Chigebu dah balik. Bangun je pagi tadi kedengaran bunyi mengiau macam anak kucing kat luar pintu bilik. 

Ya Allah, thank you! Alhamdulillah.



Gebu jerit hello from the outside macam diorang ni kat depan pintu bilik tadi.

Balik balik je dia aku terus apply ubat kutu berjenama Advocate 0.4 ml for berat not more than 4 kg kat belakang leher dia. Biasalah, dah hilang 4 malam of course dihinggapi kutu kutu dan hama. Telinga dia pun nak kena bersihkan.

Reminder:

Bawa kucing jumpa vet anda untuk dapatkan khidmat nasihat dan rawatan kutu dan cacing. Jangan suka hati beli and bagi je ubat kutu ni. Bahaya. Sebagai contoh, advocate perlu dibagi mengikut berat kucing. Silap haribulan, kucing anda merana sebab tersalah bagi ubat.

Jangan mudah percaya dengan iklan iklan di luar sana.


Haih Gebu Gebu. You make me cry a lot.

Till then,
Wassalam
Sincerely,
Jenn



No comments:

Followers