Blog Hits

March 28, 2016

Batman Vs Superman

Assalamualaikum :)

I am a movie lover. To be specific, sangat suka tengok actions movie. Batman Vs Superman memang movie yang aku nantikan sejak akhir tahun lepas.

Movie dia best, tak tipu. Haha. Sebelum tengok movie, selalu jugak aku tengok orang tweet pasal cerita ni. Ada yang kata best sangat sampai tengok 2 kali. Ada yang kata dia tertido dalam wayang sebab cerita dia banyak bercakap.

Tapi bagi aku actions dia memang semua best. Part terkejut memang banyak. Banyak menimbulkan tanda tanya especially si Lex Luthor. Tak faham kenapa dia berdendam dengan Batman & Superman tu.

Memang akan ada sambungan. Of course, diorang kan memang suka buat movie untuk buat movie. Pandai ek diorang buat cerita yang buat kita tertunggu tunggu sambungan dia. :)


Kemunculan Wonder Woman menimbulkan lagi tanda tanya. Kenapa dia tiba tiba ada kat situ. :) Cerita ni pengajaran dia jangan berdendam melampau sangat. Nanti terkorban orang yang kita sayang. 

So, korang pergilah tengok. Duration lebih kurang 2 jam setengah. 

Good night, everyone!

Wassalam


4 comments:

siti hazreen said...

saya pun suka action movie...movie ni boleh masuk dalam senarai ni ;)

Soleh S said...

Oh! That lady Wonder Woman rupenya. Stupid me. For the whole movie I was thinking who is this sexy queen. Patutnya dia ada simbol 'W' ke apa...tq visiting my blog.

Nabila Syifa said...

dalam pertimbangan hendak tgk ke x

Nurul Syafiqa said...

Haha bagi saya best. Tapi ramai yg review kat tak best.

Tepuk dada, tanya selera lah ;)

Followers