Blog Hits

March 24, 2016

Honey Cat Parlour

Assalamualaikum :)

I am excited to have our own cat parlour. Maybe some of you doesn't familiar with this word. 

Parlour means 

1. a sitting room in a private house
2. a shop or business providing specified goods or services.
"an ice cream parlor"

Thus, our cat parlour means a private room which you may experience your good, easy time with cats. We will not serving foods and beverages as we are not cat cafe. Sesetengah orang salah anggap bahawa kita perlu/boleh bawa kucing kita bermain kat tempat ni. Tetapi, Honey Cat Parlour tak berkonsep begitu.

Kami ada kucing kucing istimewa untuk dibawa bermain bersama. Korang hanya perlu datang bawa diri and of course duit lah. Hee. So, kat sini nanti kami (me & my sister) nak buat slots dimana korang boleh buat aktiviti dengan kucing contohnya macam grooming sikat bulu, bagi treats, or just baca buku, do assignment & study group dengan member ke.

Ataupun ada sesetengah orang suka sangat dengan kucing tapi tak mampu or tak boleh bela. Bolehla datang bawa diri, bawa anak anak or bawa kawan kawan datang sini main dengan kucing. Kami faham kalau ada antara jenis manusia yang sangat appreciate privacy, sebab tu kami buat slot. Boleh booking sejam dua. You got plenty of time main dengan kucing dengan selesa.

Kucing kucing kami pun kucing biasa je. Heeee yang umur dalam lingkungan 5 hingga 8 tahun. Yang masih sihat, alhamdulillah. Yang selama ini berbakti jadi 'Blood Donor' pada kucing sakit yang memerlukan. Bila dah tua, kami nak pencenkan diorang dari jadi blood donor. So, here they are. Kami nak diorang happykan korang. Heeee!

*****************************************************

Setiap apa yang kita nak buat, mesti ada ujian dan cabarannya. Tempatnya tak siap lagi.


Alhamdulillah, baru sikit je barang dapat dibeli. Kami takde bajet yang besar, so kena tunggu duit ada dulu baru boleh tambah lagi sikit sikit.

Eh? Kenapa ada katil? Haa sebab tu la nama nya pun private room. Memang saja nak bagi korang chillax dalam bilik ni dengan kucing. Best tak?

Tinggal nak meng'kucing'kan bilik ni je lagi. Wants to buy a lot of cat stickers and merchandise to catify this room :D

Doakan segalanya lancar ya!

Ni alamat kami:

No 3, Jalan 3/56, Seksyen 3,
Bandar Baru Bangi, Selangor.

Contact
+60179694817

Adios!


2 comments:

Lan Careno said...

Waaa... Serius ke ade tmpt yg mcm ni... Menarik... Suka kucing tp tak mampu nak bela sbb ada baby...

Nurul Syafiqa said...

InsyaAllah, seruis ada. Tengah mengusahakan ni. Sikit je lagi... doakan :)

Followers