Blog Hits

March 24, 2016

Satisfied!

Assalamualaikum :)

Hobi aku ialah suka menjual sesuatu. Rasa sangat berpuas hati bila dapat jual barang.

I am a dropshipper & also vendor kepada butik kawan sekolah aku kat Kuching. My IG shop is @bajubajucantik & vendor tu nama dia @blackboxboutique.

Dropshipping, even komisen RM5/helai aku puas hati sangat kalau dapat jual. Untuk vendor butik, kalau ada orang beli baju yang aku hantar ke sana, aku rasa happy giler!

Harini, kawan aku update ada 3 sleeveless dress yang terjual. Happynya :')

Dengan semangatnya aku order lagi stok dress untuk hantar ke Kuching. Yay! :D

Am so happy and feel lively. So exaggerating haha. But yeah, I love it!

Thanks pada yang membeli dan support :)))

2 comments:

cik ery said...

cntiknya awk. nk jugak yg hitam unga merah tu!

Nurul Syafiqa said...

Haha jom whatsapp aku kalau nak beli!

Followers