Blog Hits

April 18, 2016

A day full of surprises ❤

Assalamualaikum :)

So today (Monday) is my off day. My special friend is with me today. We had our precious time together. Bukan senang nak jumpa since we are LDR kind of relationship.

He gives me a lot of surprises today :')

Actually, today we planned for a lunch date at KLIA. After lunch, I will send him off at the gate to say our goodbye. But then, he told me that he couldn't meet me today. I feel so sad.

Tapi rupanya surprise! Dia sanggup cancel flight harini and book tiket lain esok malam. Haih budak sorang ni kan.


Belum habis lagi surprise dia. Before masuk wayang for The Jungle Book movie, kitorang jalan satu IOI Mall Putrajaya tu masuk kedai kedai sukan. Dia bawak survey kasut. Memang ada terniat nak beli. Tapi of course kena simpan duit dulu lah. Memang tak pernah ada kasut sendiri pun.

Semua kedai kasut sukan dia bawak kite masuk. Then, lepas movie, makan & solat tetiba dia nak cari balik kedai kasut sukan yang aku suka tu. Mula mula sesat, entah mana kedai tu sebab first time pergi IOI. Sebelum solat dia ada bagitau nak kena balik awal 3.30 pm. Tapi kenapa entah gigih nak masuk kedai kasut tu balik.

Haaa rupanya nak belikan hadiah birthday kita :')

Isk isk birthday kite dah lama lepas. Bulan Januari. Segan pun ada. Katanya biar aku semangat nak pergi jogging/hiking lepas ni sebab dah ada kasut sendiri.

Alhamdulillah, syukur :') 

Rezeki.

Tak pernah dapat hadiah macam tu jadi segan pulak. Huhu.


Balik dari keluar tadi, kite cerita kat Chigebu. Entah kenapa sigebu ni nak respon macam tu entahla. Garang benar. Tak peduli pun dengan aku. Kite panggil panggil buat tak tau je. Mintak gigit telinga agaknya budak ni ;(

Hmmmm.


6 comments:

munirah mansor said...

seronoknya ada kawan macam tu. baik hati.

Nurul Syafiqa said...

Syukur :)

zaitie hasnan said...

so sweetnye ur LDR fren..
btw happy birthday

Nurul Syafiqa said...

Thank u zaitie ;)

nadhie wueen said...

wahh... specialnya dia layan awak :) so sweet :)

Nurul Syafiqa said...

Alhamdulillah syukur :')3

Followers