Blog Hits

June 5, 2016

Salam Ramadhan

Assalamualaikum :)

Antara petanda akhir zaman adalah masa yang berlalu terasa sangat cepat. Namun, tak perlu kita fikir tentang tu sangat. Kita bertuah sebab dapat sampai lagi ke bulan Ramadhan tahun 1437 Hijrah ni. Masih lagi Allah swt nak bagi peluang untuk kita perbaiki diri sebelum ajal sampai.

Today marks my end of first week for my new journey (job). Bersyukurnya dapat kerja dekat butik baju. Owner butik tu sebaya dengan aku, 25. Kagum dengan dia sebab dalam usia yang muda dah ada bisnes sebesar ni. Butik baru buka sebulan. Before this dah memang established melalui online la. Baju baju pun memang lawa lawa buat mata juling. Hihi.

Tadi masa kerja teringat ingat pulak dengan bisnes cat parlour cat hotel kite yang tak jadi tu. Rasa down sangat. Before this dah move on dah sampai berat naik. Eheee. Takpela. Cepat cepat move on kan hati biar tak terus down. Doa dalam hati moga Allah swt kurniakan sesuatu yang jauh lebih baik sebagai ganti. Move on cepat cepat.

Dalam kesempatan ni, nak ucapkan selamat berpuasa pada bloggers and visitors of this blog. Yang girls, beruntungla kalau dapat puasa full. Hihi.



Walaupun haritu hati berkata nak lupakan je passion dalam berbisnes tapi kite tetap takleh duduk diam tanpa berbuat apa apa yang extraordinary sikit. Haha. Susah nak let go passion yang satu ni. Still nak buat jugak. So, my new name for my IG shop is like above, SYEQA.MY.

Rugi korang tak tengok raya collection cantik cantik je boleh buat mata korang juling 360 darjah. Yang tak beli lagi baju raya tu, cepat cepat follow IG kite, @syeqa.my. Tapi kite update di luar waktu kerja je

Sebab kite dah join dropship baru. So, ada pelbagai collections baju yang ada. Believe me, I am your trusted dropshipper. Eheee. Usha la sidebar SYEQA.MY kat sebelah kanan blog ni. Sneak peak katanya

Till then,
Wassalam


No comments:

Followers