Blog Hits

November 14, 2016

When life get tough..

Assalamualaikum wbt

Hidup ni penuh likunya. Terasa sangat likunya sekarang :) I admit. Start daripada awal tahun 2016 ni, memang banyak benda yang jadi.

Sesungguhnya, rancangan Allah lah yang terbaik. I know, dia tak bagi apa yang kita minta sekarang. Ada hikmahnya.

So, I know I just need to move on think positive, berdoa banyak banyak. Teruskan berusaha. Jangan give up.

And rezeki tu bukan datang dalam bentuk duit je. You must believe in yourself. I must keep walking.

I am not alone. Ada je tangan yang membantu. Yang menceriakan hari hari aku dengan hanya membuatkan aku ketawa. Special thanks to my parents and brothers yang selalu tolong. Special thanks to my boyfriend yang selalu ada :')

Special thanks to my ladyboss and kawan sekerja yang memahami. Housemates yang ceria. Dan semua ni Allah yang bagi and He is always with me :')

Always be positive, smile and move on ❤

Till then,
Wassalam


No comments:

Followers