Blog Hits

December 7, 2016

Saya Jual Top Cantik Cantik

Assalamualaikum 😊

Hai ☺ Jom usha IG saya @syeqa.my. Saya jual banyak top top lawa yang tengah trending sekarang. Ramai saya tengok orang pakai top especially fashion tangan besar besar macam Saloma tu kan. Ehee.


Printed top dan plain palazo ni antara baju yang saya jual di @syeqa.my. Sepasang ni hanya RM60 je. Murah kan? Tapi yang ni dah SOLD OUT.

Jom jom usha baju yang saya jual di IG saya 😙 Don't forget to follow. Terlepas update baju baju baru nanti jangan menyesal 😁

Till then,
Wassalam ❤


No comments:

Followers