Blog Hits

February 24, 2017

Selekehness

Pagi tadi susah nak bangun. Hujan, sejuuukk je. Lupa yang harini kena masuk awal sejam sebab kena prepare untuk release new collections kat butik. Hihi.

Hujan. Sejuk. Lewat bangun. Grab je baju mana yang tak payah gosok. Breakfast pun tak sempat haha. So today, forgive my selekehness.


So, this is where I work for the past 8 months as Store Manager of Coudre Boutique. Harini ada collections baru release tau ;)


Semalam OOTD donning collection baru. Nama top ni Beena Pleated Top. Ada 4 lagi warna cantik cantik untuk dimiliki. Follow @coudre.kl now, Ladiess. 

Oh semalam sempat jugak buat Pulsera OOTD haha


Close up Beena Top & bracelet from @pulsera.my. Haa haritu siapa yang menang GIVEAWAY BY PULSERA tu? Jangan lupa share pulsera ootd ok? ;)

Till then,
Wassalam.

Adios x

2 comments:

Siqah Hussin said...

Tak pernah lagi dengar nama produk ni. Tapi baju tu cantik! 😍

Nurul Syafiqa said...

Baju kat Coudre memang cecantik! usha la IG dia :D

Followers