Blog Hits

April 4, 2017

Anne Kay Perfume (Inspired Perfume)

Assalamualaikum wbt :)

Hai, saya nak perkenalkan baby baru saya yg berupa pewangi inspired from branded perfume :D Sekarang tak perlu risau dah, tak perlu nak keluarkan sejumlah besar duit untuk beli perfume yang mahal mahal sangat.

Sebabnya dengan hanya RM15 korang dah boleh dapat sebotol minyak wangi 9ml yang baunya sewangi minyak wangi mahal :D

Memang ada banyak lagi inspired perfume kat luar sana. Anne Kay Perfume pun apa kurangnya?

FOR HER


FOR HIM

Wangian Anne Kay available untuk LELAKI dan WANITA.

For her:
1. LA NUIT TRESOR
2. DECADENCE
3. BAMBOO
4. LA VIE ESTE BELLE

For him:
1. JIMMY CHOO
2. DUNHILL BLACK
3. DESIRE BLUE

Haaa semua ni wangian inspired daripada minyak wangi branded yang harga beratus ratus kat luar sana tau.

Ada jugak inspired perfume yang harga berpuluh puluh. Tapi Anne Kay Inspired Perfume ni tersangatlah murah dan berbaloi ;) Dengan hanya RM15, anda dapat sebotol minyak wangi 9ml yang tahan sebulan tau. Bergantung jugak dengan cara korang menggunakannya.

Bagi yang berminat, bolehla WhatsApp saya di +60148429745 to order :D

Seriously wangi! I choose DECADENCE. You?

Lets follow my IG @annekayperfume.bangi for more! Orang orang Bangi, boleh whatsapp saya untuk order! Nanti kita adjust masa supaya korang boleh bau dulu ;)

Till then,
Adios xo



1 comment:

C i k R e n e x said...

comel packaging dia. :)

Followers