19 July 2018

Mampu atau Tak Nak Mampu?

Ada yang tanya kalau seseorang tu tak mampu nak apply insurans sebab ada ramai anak (tanggungan) dan hanya menyara hidup dengan berniaga goreng pisang je macam mana? Ia semua berbalik dengan priority yang kita set kan dalam kehidupan. Jika kita pandai mengurus kewangan insyaAllah mesti boleh 💪🏻 Bila kita set kan benda tu penting, automatik mesti jadi prority utama. That's why we need to set our priority in a right way ❤️ Lagipun takaful ni boleh diambil mengikut keperluan dan kemampuan. Tak semestinya kena ambik yang mahal terus. Jumlah yg dicadangkan hanya asingkan 10% from your monthly income for takaful


.
It is better than nothing. I love pisang goreng ❤️ Makanan kegemaran rakyat Malaysia tak kira golongan marhaen atau have have. Dalam Bangi ni je berlambak gerai pisang goreng and setiap hari ada je orang beli
.
Ask me more 🤗
Ambil tahu dulu. You lah yg decide langkah seterusnya 🤗
📱 014-8429745
📱 014-8429745
📱 014-8429745
.
Thank you! ❤
.

No comments: