12 August 2018

Counting days: 20 days left

Assalamualaikum

Today I feel sad. I doubting myself whether I could be a good wife or not. I am not a good daughter and sister as well. Am I able to make someone happy? Am I able to make someone feel calm whenever he see me?

Dah berapa kali dah aku sakitkan hati orang? Membuatkan orang lain rasa tak senang dengan kita. Betul kata dia, benda dah lepas. Takde apa yang kita boleh buat utk betulkan keadaan tu semula.

Aku pun tak tau nak buat apa sekarang. 

6 comments:

Noor Maizan said...

Kenapa sedih-sedih ni... Jangan risau perkara yang belum tentu...Tempuhi hidup dengan happy, doa banyak-banyak minta ketenangan hati :')

Shafyqah Azahar said...

wahhh getting married ke?

ShirVen said...

Perasaan je tu dik, byk2kan bdoa minta ditenangkan, insyaallah semua akan ok.

Asyiqin Roslee said...

yesss you can ! :D

aisyah elsa said...

dont be sad, stay strong. doa yang baik baik. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sebab nak tunggu next entry. saya suka cara awak menaip hehehe. kalau sudi meh lah singgah ke blog saya, saya followers ke 280

Nurul Syafiqa said...

Huwaa.. Thank you for the kind words sahabat blogger ku. InsyaAllah akan lebih bertenang dan buat yang terbaik selepas ni :')