24 January 2019

.

Kalau merajuk dengan orang yang aku sayang
Memang kesini aku pergi
Tenangkan hati
Visit blog orang lain
Kalau hadap pun
Masalah takkan selesai
Lagi banyak menyakitkan hati lagi ada
Disebabkan dia kata penat
Aku noktahkan je
Tak balas apa apa
Kalau tak lagi teruk keadaan
Sungguh hati merajuk
Kalau rant dekat sini mungkin takde sapa akan judge
Kalau medsoc lain
Banyak mata melihat
Mungkin jugak bertepuk tangan
Jadi tenangkan hati dulu
Jalan jalan dekat blog
Takde mood nak update IG bisnes
Takde mood nak intai life orang lain
Semua kerja aku tangguhkan ke esok hari je

3 comments:

yeaslmn said...

Betul tu. Blog ni kadang2 tempat kita mengadu. Kalau twitter ke apa, nnt cepat viral. Hehe

Azhafizah MN said...

Rest dan tenangkan hati dulu ye. Semoga semuanya baik-baik je.Be strong and be happy

iam. fuzy said...

blog memang ruang untuk relax sesambil blogwalking atau layan coding...hehehe