11 January 2019

My First Pregnancy Journey : Ovarian Cyst mengecut

Assalamualaikum and hi! 😊

Alhamdulillah syukur sangat sangat. Dua hari lepas ada appointment check up di Klinik Kesihatan untuk scan ovarian cyst sama ada membesar atau mengecut. Good news is doktor kata dah takde dah. Alhamdulillah syukur sangat sangat.

Next month kena repeat scan sebab nak pastikan cyst tu betul betul dah takde. Moga memang takde langsung dah ya. Syukur alhamdulillah ❤️

Dah beberapa hari tak update blog rasa macam dah memungkiri azam baru 2019 supaya update blog frequently.  Dalam 3 4 hari lepas saya diserang morning sickness. Kesihatan turun naik. Kejap ok kejap tak. Baru harini rasa macam okay. Barulah ada mood nak update blog 🤭

Bila cek blog AdSense harini naiklah jugak sense saya ekekeke. Thank you bagi yang sudi view iklan saya ❤️ Kalau boleh tinggalkanlah link blog kat mana mana post. Nanti saya balas visit jugak kat blog korang.

Oh btw lagi satu cerita nak bagitau. Alhamdulillah haritu team saya dah tolong gantikan saya untuk apppintment dengan kawan yang nak buat takaful untuk baby tu. Alhamdulillah tunggu report O&G dari doktor then nanti boleh la submit proposal takaful. Moga moga mudahlah approve.

Tak sabar nak buat untuk baby kita pulak next month 😘😘😘 Dah capai je 20 weeks, nak cepat cepat apply. Kan baby kan?

Buat yang nak tahu lebih lanjut tentang takaful, boleh lah pm saya tau.

Tadi pun ada kawan pm mintak saya kirakan quotation untuk dia dan husband. Quotation ni free je kita kirakan.

Till then,
Nanti kita cerita cerita lagi
❤️❤️❤️

Syafiqa PruBSN
014-8429745


No comments: