3 January 2019

My First Pregnancy Journey : Acne Breakout!

Assalamualaikum and hi! ☺️

Selain morning sickness, ada jugak masalah lain yang menyerang 🀣

ACNE BREAKOUT!

Satu perkara yg setiap orang paling tak suka haha! Tapi apa nak buat. Kita hadap je dengan tabah πŸ’ͺ

Oleh kerana terlalu banyak sangat acne tumbuh dan tinggalkan parut yg banyak kat wajah ni, kita pun usaha la carik something yang boleh bantu kurangkan masalah ni.

Actually dah lama usha serum ni. Tengok review and feedback macam best je. Produk formulated from Korea and made in Malaysia ♥️

Selalu usha serum ni dekat IG kak leen (@noor_shazleenmb) yang viral dikatakan berwajah mirip Neelofa tu hee. Dah lama follow kak leen dari 2016 lagi. Jadi dropship tudung dia. Sampai sekarang tengok dia dah ada beauty serum sendiri.


Baru try pakai malam ni. Cleanse - Toner - Serum - Acne gel ♥️

Cleanser - Cosmoderm Tea Tree Oil cleanser
Toner - Cosmoderm Vitamin E Toner
Serum - Airishe Serum
Acne gel - Cosmoderm Acne Gel Express

Harapnya 4 benda ni dapat tolong kurangkan acne breakout kita ni. At least jangan tinggal parut tau 🀣

Nak tengok habis sebotol Airishe Serum ni apa jadi pada wajah kasihan I πŸ˜… Nanti kita share

Till then,
Wassalam
♥️♥️♥️


1 comment:

Shahida Dzulkafli said...

setiap journey pregnancy tu berbeza-beza untuk setiap orang.. Tahniah untuk pregnancy awak..