24 April 2019

Are You Ready for Bawal Anti Kedut by Fareha RAYA COLLECTION?

Assalamualaikum and hi! :)

Nak tambah lagi teaser design bawal yang bakal release sebelum puasa ni 😘





Haa dapat teka tak apa nama bawal bawal ni sempena Raya? Kalau before ni ada collection nama nama Pulau dalam Malaysia, pastu ada yang nama nama penyanyi. Haa kalini dia letak nama apa?

Saya pun tengah berteka teki lagi ni. Hihi. Okay ladiess, for updates boleh follow instagram business saya @darinsophia ya! Tak lama je lagi nak release ni!

Saya dah cop dah saya punya 😍 Kalau ada yang nak cop jugak boleh whatsapp 014-8429745 sekarang!

Till then,
See you in my next entry


2 comments:

ray said...

kite follow and klik ads awak. hehe #307

i love ur blog. cantik. really simple.

Syafiqa Hatta said...

Thank you ray :)