21 May 2020

My YouTube Channel

Tadi kan saje try buat video guna apps InShot untuk up kat YouTube. Nubis sangat. Video pun caca marba. Tapi takpe, pelan pelan kita belajar. 

Disebabkan dah terjebak dengan bisnes tudung, saya try la shoot video pakai bawal anti kedut Fareha. Bukan video tutorial la tapi. Just video tunjuk pakai bawal Fareha 🤭


Saja try buat. Kena banyak belajar and godek lagi apps InShot tu 😅 Ada masa nanti,buat video lain pulak.

Nah, follow link NI




4 comments:

cikguzim said...

Best pakai inshot ni..masih byk kena explore lg

Khaidir Khaizuki said...

asalamualaikom. Saya pun buat youtube juga, saya dah subscribe youtube awak.
Harap awak juga boleh la subscribe youtube saya juga. :D
https://www.youtube.com/watch?v=0ic2cStzv14&t=42s

Nurul Husna said...

singgah sini....done follow :D

Acuyuhan said...

SELAMAT HARI RAYA!!! menarikla :) done follow, follow me back.. thanks
http://acuyuhan.blogspot.com/