17 February 2018

A SFRNFZL Giveaway




Saya suka berblogging kerana memang suka menulis. Dibandingkan dengan social media yang lain, lebih suka berblogging sebab blog ni tempat kita express our feeling. Kita boleh customize kita punya blog ikut suka kita. Nak cantik macam citarasa kita. Sometimes tak berapa berkenan dengan social media lain sebab too much negativity. When life goes down, I turn myself into blogging mode. Sebab kat sini less drama :) Boleh jumpa blogger lain daripada pelbagai latarbelakang. And one more thing, kita boleh jadi diri sendiri kot. Because here I tend to be more honest to myself. Kalau social media yang lain, saya tetap akan fikir dulu, apa orang akan kata when I post this I post that. Macam tu lah :)

Ok, done! Siapa yang nak join giveaway ni boleh klik banner ya :)
Hadiah menarik menanti.

Assalamualaikum.

7 comments:

Shafyqah Azry said...

goodluck :)

Nurul Syafiqa said...

Thank you!

Siti Nurfauzani Idrus said...

salam perkenalan dari saya...good luck :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

FARAH HAKIMAH CHE RAZMAN said...

Hai, Farah singgah dari GA yang sama. Good luck :D

https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

Siti Nurfauzani Idrus said...

good luck :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

Siti Nurfauzani Idrus said...

good luck :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

Siti Nurfauzani Idrus said...

good luck :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html