12 February 2018

Cabaran dan Dugaan

I thought bila dah kerja sendiri dah hilangla rasa stress kerja dengan orang. But seriously semakin banyak dugaan dan cabaran yg kau kena tempuh weh. Macam macam. Sampai satu tahap, kepala kau jem and stuck you don't even know what to do next. Aku pun tak tahu nak buat apa sekarang. Nak start buat kerja dah fikir strategi tapi kau tak dapat nak buat pun sebab kau rasa tak tenang sekarang. Even kau cerita kat orang pun diorang takkan faham apa yang kau rasa sekarang. Hanya mampu suruh kau sabar sabar sabar. Kalau sabar je tak selesai masalah. Semalam aku macam ni, harini pun macam ni. Kenapa lah macam ni. Hopefully things will get better. Tak boleh macam ni. 

No comments: