24 February 2018

Jerawat Dagu

This jerawat dagu. Why lah semakin kita cuba rawat, semakin banyak pulak bilangannya 😥 Huuu. Dah google. Antara sebab nya hormon tak seimbang dengan stress. Mungkin betul. Sejak akhir akhir ni selalu menangis sebab stress. Looks like I need to stop worried too much and be happier. Doing things I like dan jangan sedih sedih lagi.

Siapa tahu tips nak jerawat mudah kecut kat dagu ni? Saya taknak tips makan supplemen.


Komen sikit ☹️


4 comments:

AinAthirah Anuar said...

Singgah hari minggu :D
https://theathra.blogspot.com/

Aida Hana said...

Faham perasaan tuuu.. lagi-lagi kita perempuan.. kalau sis dah cuba banyak benda.. salah satu sebab dia, kita jangan pegang sangat muka kita.. sebab tangan kita ni pun punca utama boleh keluar banyak jerawat.. biarkan jerawat tu matang sendiri.. ^^

Siti Nurfauzani Idrus said...

pakai bedak sejuk hari2...pastu minum air dan makanan yang mengandungi vitamin C.. :)

Nurul Syafiqa said...

okay dearies.. thanks for your tips :*