31 March 2018

Jerawat Dagu Part 2

Assalamualaikum wbt :)

Hai semua! Sibuk mengatur hidup sampai tak sempat bukak blog. Harini baru ada masa. Alhamdulillah. This post is to share with you bahawasanya masalah jerawat dagu kita haritu dah makin pulih. Syukur sangat :*

Untuk merawat masalah jerawat dagu kite haritu, I bought these 3 lovelies:

ihsan google



ihsan google


3 benda ni memang best. Alhamdulillah jerawat mudah je kecut! Sekarang tinggal parut2 je. Hopefully Serum Flawless Advance Cantiqa tu boleh hilangkan parut parut ni cepat :)

Before ni mencari jugak serum. Tapi tak tau nak beli yg mana plus mahal jugak kan harga serum ni. Tengok serum Cantiqa ni macam best je. Terus try and wallah hasilnya... memang rasa la kulit makin elok :*

Siapa kat sini pengguna Cosmoderm dan Cantiqa? Mind to share your experience, lovelies? :)

5 comments:

Norazira Iera said...

I pernah try cosmoderm warna kuning untuk parut tu best! but not suite for my skin sb oily. sobs2

Norazira Iera said...

https://azirafreesia.blogspot.my/

Nurul Syafiqa said...

oo yeke.. haah vitamin E mungkin tak sesuai untuk oily skin. kena guna yg tea tree oil kot :)

Farahain ZFA said...

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

Nurul Syafiqa said...

Hai ain :) salam kenal!